CRYSTAL BOUTIQUE BEACH RESORT 5 *

Informatii

CRYSTAL BOUTIQUE BEACH RESORT 5 *
BELEK, Regiunea ANTALYA, Turcia
Transport cu avionul inclus
Plecari: BUCURESTI, CLUJ-NAPOCA, TIMISOARA


Pret persoana/sejur de la 594 Euro

Descriere

Hotelul nu accepta copii sub 16 ani!&Situat la 40 km de aeroport, la 50 km& de centrul orasului Antalya, la 11 km de orasul Serik, pe malul marii. &Construit in anul 2018, suprafata totala este de 8 525 m2.
Hotelul are 14 cladiri cu 2 nivele:
- 72 standard room (max.3 pers., 21 m2);
- 4 family room cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, baie, max. 4 pers., 44m 2).Tel.: (242) 731 10 50
Fax: (242) 731 10 80
Internet: www.crystalhotels.com.tr

Informatii
 • Area

  (CRYSTAL FAMILY)
  restaurant principal (meniu dietetic si vegetarian)4 restaurante a la carte (turcesc, mexican, pescaresc, cu rezervare, o masa/la un singur restaurant/sejur, gratuit, italian – contra cost)4 baruri (1 bar – 24 ore)piscina exterioarapiscina interioara3 toboganecinemacabinet medical centru SPAcoaformagazinespalatoriecuratatorie chimicasala de conferinte (60–430 pers.)teren de fotbal (90х45 m)internet cafe (la programare, contra cost) &internet WiFi (pana 56 Kb/s, gratuit pe tot teritoriul hotelului)

 • Beach

  &Proprie, nisip – pietris. La piscins si pe plaja - &umbrele, sezlonguri si saltele –gratuit. Prosoape de plaja – garantie.

 • Children facilities

  Hotelul nu accepta copii sub 16 ani!&

 • Entertainment

  Pe teritoriul &Crystal Family
  gratuitbaie turceascasaunabaie cu aburijacuzzisala de fitnessaerobicaqua aerobicvolei pe plajabasketmini fotbal2 terenuri de tenis (suprafata dura) &tenis de masadartsmini-golfanimatiemuzica livediscoteca
  contra costmasajbowling (2 benzi)aparate de joacabiliardinchirierea echipamentului de tenisnocturna terenului de teniswindsurfing (cu licenta)sporturi nautice

 • Info

  Hotelul face parte din lantul hotelier Crystal Hotels si se afla la 2 minute de hotelul Crystal Family. Teritoriu compact. Oaspetii hotelului pot folosi toate serviciile hotelului Crystal Family, iar transferul este asigurat in timpul zilei, gratuit. Recomandat pentru o vacanta relaxanta.

 • Rooms

  baie cu dus&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&foehnaer conditonattelevizor telefonmini-bar (bauturi racoritoare – zilnic, gratuit)seif (gratuit)balconpardoseala - gresiecuratenie in camera - zilnicschimbarea lenjeriei – de 3 ori/saptamanaroom service (24 ore, contra cost)Internet WiFi (gratuit)

Hoteluri similare

ADAM & EVE HOTEL 5 *

ADAM & EVE HOTEL 5 *

770 Euro

Catre Pachet
KAYA BELEK 5 *

KAYA BELEK 5 *

1082 Euro

Catre Pachet
BELLIS DELUXE HOTEL 5 *

BELLIS DELUXE HOTEL 5 *

707 Euro

Catre Pachet