Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 18 hoteluri

Varna, Bulgaria

LOCALIZARE Hotelul Best Western Park este situat la 500 de metri de plaja din Varna cu vedere la gradina Marina si la 10 km de aeroportul din VarnaINFORMATIE GENERALA Hotelul ofera acces gratuit la internet un restaurant cu aer conditionat si un bar . . .

Varna, Bulgaria

LOCALIZARE Fiind situat central in inima orasului Varna hotelul a devenit un reper pentru vizitatori si pentru locuitorii orasului Varna Intrarea in gradina marii si zona de plaja sunt la doar cativa metri distanta de hotelCAPACITATE 14 etaje 153 d . . .

Varna, Bulgaria

LOCALIZARE Hotelul Divesta este situat in centrul orasului Varna- Perla coastei bulgare a Marii Negre Situat langa Catedrala centrala la numai 20 min de aeroportul Varna cu taxiul la 15 minute de mers pe jos de plaja si in imediata apropiere a princi . . .

Varna, Bulgaria

LOCALIZARE in centrul orasului Varna la doar cativa metri distanta de cladirile importante de afaceri si administrative ale orasului la mai putin de 10 km de aeroportul Varna CAPACITATE cladire cu 4 etaje etajul The Chester etajul Carracci etajul Th . . .

Varna, Bulgaria

LOCALIZARE Situat in inima orasului hotelul de lux Londra a fost un element cheie al istoriei orasului Varna pentru peste 100 de ani Hotelul London este situat perfect pentru vizitarea centrului orasului aproape de banci birouri locuri culturale si . . .

r. Golden Sands, Bulgaria

3 r Golden Sands

Varna, Bulgaria

Descrierea hotelului a fost actualizata pentru vara 2018 LOCALIZARE la 25 km de plaja si la 5 km de centrul orasului Varna INFORMATII GENERALE hotelul a fost construit in anul 2002 si renovat ultima data in anul 2015CAPACITATE cladire cu 2 etaje 4 . . .

r. Golden Sands, Bulgaria

r Golden Sands

Varna, Bulgaria

LOCALIZARE Grand Hotel Dimyat este un hotel de 5 stele situat in centru orasului Varna langa gradina marinaINFORMATIE GENERALA Este remarcabil prin locatia sa unica arhitectura moderna si facilitati excelente pentru conferinte si evenimente Locatia c . . .