Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REGINA MARE


Descriere

Fabulos 8,6 booking.com Construit chiar pe Caldeira, la 2 km de Fira - capitala insulei, 10 km de portul Athinios si 10 km de aeroport. In zona se gasesc taverne, cafenele si statie de autobuz. Cea mai apropiata plaja este la 12 km distanta. Recomandam rezervarea din timp (Early Booking), hotelul dispune de numai 20 de unitati de cazare! Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Locatie:
Regina Mare este construit chiar în marginea falezei, cu vedere spectaculoasa la caldera, in pitorescul Imerovigli, pe coasta de vest a insulei Santorini, la numai 2km de orașul Fira - capitala insulei, la 10km distanta de portul Athinios si la 10km distanta de aeroport, in apropiere de centrul localitatii cu multe taverne, cafenele si statie de autobuz. Cea mai apropiata plaja este la 12km distanta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.