Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 130 hoteluri

Litochorou, Grecia

Locatie Zona Plaka Litohoro Litochoro la 20 km de Katerini la 120 km de Macedonia Macedonia și 110 km de SalonicRecomandari Teritoriu extins cladiri cu un etaj camere confortabile acces la internet restaurant bar baschet și futsal servicii de calitat . . .

Platamonas, Grecia

Locatie La 15 km de centrul Platamonas la 35 km de orașul Katerini la 140 km de orașul Salonic la 155 km de aeroportul Macedonia Cladire cu trei etaje Linia de coastăRecomandari Hotel confortabil situat intr-una dintre cele mai frumoase locatii de pe . . .

Platamonas, Grecia

Locatie Platamonas la 36 km de orasul Katerini la 28 km de Paralia Katerini la 100 km de Salonic si la 125 km de aeroportul Macedonia Situat in centrul statiunii Platamonas vizavi de port langa hotel Royal PalaceRecomandari Hotel modern situat in ap . . .

Paralia Katerini, Grecia

Locatie Situat in statiunea Paralia Katerini la 85 km de aeroportul Makedonia si la 70 km de Salonic Recomandari Hotel economic aproape de mare stil simplist internet În apropierea hotelului există numeroase magazine de suveniruriDescriere camere Tot . . .

Riviera Olimpului, Grecia

Locatie Paralia Katerini la 8 km de centrul orașului Katerini la 85 km de aeroportul Macedonia la 70 km de orașul Salonic Acces direct la mare cu numeroase magazine baruri și cluburiRecomandari Hotel confortabil situat pe malul mării acoperiș cu gră . . .

Paralia Katerini, Grecia

Locatie Paralia Katerini la 85 km de aeroportul Makedonia si la 70 km de SalonicRecomandari Mic hotel de familie popular situat in centrul orasului si aproape de plaja Camere confortabile restaurant bar acces la internet In apropierea hotelului se af . . .

Paralia Katerini, Grecia

Locatie Hotelul este situat in Paralia Katerini la 85 km de aeroportul Macedonia la 70 km de orasul Salonic Hotelul a fost complet renovat in 2009Recomandari Hotel confortabil situat langa plaja cu acces direct la mare Ofera camere spatioase si confo . . .

Paralia Katerini, Grecia

Superb 91 Bookingcom Hotelul este situat in Paralia la 20 m de plaja si imbina serviciile de calitate mediul prietenos si ospitalitatea calda pentru o vacanta reusita Cina se serveste la hotel Regina Mare langa Ioni la 130m Incepand cu 010120 . . .

Platamonas, Grecia

Fabulos 89 Bookingcom Hotelul este situat in centrul localitatii Platamonas vizavi de port Platamonas este o statiune turistica populara de pe Riviera Olimpului oferind o gama larga de posibilitati de distractie si receere In apropierea hotelului . . .

Leptokaria, Grecia

Locatie Situat in Leptokaria la 97 km de Salonic si la 110 km de aeroportul international Macedonia din ThessalonikiRecomandari Teritoriul verde extins cu acces direct la plajă Selecție de camere confortabile restaurant baruri servicii de conferințe . . .

Litochorou, Grecia

Locatie Plaja Litochoro la 2 km de statiunea Litochoro statia de autobuz la 150 m la 27 km de orasul Katerini la 32 km de Paralia Katerini la 120 km de aeroportul Makedonia si 110 km de orasul Thessaloniki Recomandari Plaja pitoreasca o panoramă mag . . .

Olympic Beach, Grecia

Foarte bine 85 Bookingcom Hotelul este unul dintre cele mai moderne hoteluri de pe Riviera Olimpului construit in 2010 avand o piscina generoasa si fiind la numai 8 minute de mers pe jos fata de plaja cu nisip din Olympic Beach Incepand cu 0101 . . .

Platamonas, Grecia

Locatie La 15 km de Platamonas la 35 km de Katerini la 100 km de Salonic la 130 km de aeroportul din Macedonia Prima linie de coastăRecomandari Hotel de lux situat pe malul mării Plaja privată cu nisip o selecție de camere confortabile apartamente și . . .

Paralia Katerini, Grecia

Locatie Situat la 500 m de centrul statiunii Paralia Katerini la 85 km de aeroportul Makedonia si la 70 km de orasul SalonicRecomandari Hotel modern situat in apropierea legendarului Munte Olympus Lux confort pentru o sedere cat mai placuta Camere sp . . .

Litochorou, Grecia

Locatie Situat in Plaka Litohorou la 5 km de Litohoro la 20 km de orasul Katerini 110 km de Aeroportul Makedonia din Salonic la 83 km de orasul Salonic Prima linie de coasta  Recomandari Hotel excelent pentru o ședere exclusivistă de lux Complexul h . . .