Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 17 hoteluri

Kavarna, Bulgaria

Not defined Kavarna . . .

Kavarna, Bulgaria

Descriere in curs de actualizare pentru sezonul de vara 2019LOCALIZARE la 800 de metri de plaja INFORMATII GENERALE complexul a fost construit in anul 2007CAPACITATE 16 cladiri cladiri cu 3 etaje 6 lifturi 26 studiouri max 2 persoane 30m² 41 apa . . .

Kavarna, Bulgaria

Descrierea hotelului a fost actualizata pentru vara 2018Categoria oficiala a hotelului 1LOCALIZARE la 60 de km de Varna intre orasele Kavarna si Balchik la 7 km de Balchik si la 25 km de Cap Kaliakra la 5 km de plaja cu nisip CAPACITATE 60 apartamen . . .

Kavarna, Bulgaria

Not defined Kavarna . . .

Kavarna, Bulgaria

AH 4 Kavarna . . .

Kavarna, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul micut si cochet este situat in statiunea Kavarna chiar pe plaja Acesta a fost renovat complet in anul 2017 si este format din 2 cladiri a cate 5 etaje Cladirea principala este situata chiar pe malul mari pe cand cladirea secunda la aproximat . . .

Kavarna, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descrierea hotelului a fost actualizata pentru vara 2018LOCALIZARE la 70 de metri de plaja la 3 km de centrul orasului INFORMATII GENERALE Hotelul a fost construit in anul 2007CAPACITATE cladire cu 6 etaje 3 lifturi 32 apartamente cu un dormitor 7 . . .

Kavarna, Bulgaria
Kavarna, Bulgaria

Descriere in curs de actualizare pentru sezonul de vara 2019LOCALIZARE la 500 de metri de plaja la 12 km de centrul orasului Kavarna si la 16 km de centrul orasului Balcic INFORMATII GENERALE hotelul a fost construit in anul 2011 si renovat in anul 2 . . .

Kavarna, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul cu vedere panoramica este situat la aproximativ 300m de plaja si a fost construit in anul 2009 Acesta ofera o piscina exterioara pentru adulti piscina exterioara pentru copii fitness un centru wellness jacuzzi masaj tobogane 2 baruri si un . . .