Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Locatie

Peninsula Kassandra, la 10 km de centrul localitatii Nea Fokea, la 11 km de Afitos, la 14 km de Nea Moudania, la 85 km de aeroportul "Macedonia" Salonic.


Recomandari

Vile autonome, moderne, cu trei sau patru camere. Situate intr-o padure de pini, in apropiere de localitatea Nea Fokea, peninsula Kassandra. Aici veti petrece o vacanta linistita, confortabila, departe de aglomeratia urbana. Este o combinatie de lux si eleganta, intr-un cadru natural minunat. Turistii se pot bucura de plaje pitoresti cu nisip, paduri de pini si de golfuri magnifice.


Descriere camere

! Vilele se află într-o pădure de pini și există reguli speciale de siguranță împotriva incendiilor. În cazul în care suflă un vânt puternic, este interzisă aprinderea focurilor și a gratarelor pentru a evita incendiile forestiere.

Există 14 vile în total.

VILA ERATO (65 mp, pentru 2-4 persoane + infant), 400m de plajă. Vila cu două etaje, cu 2 dormitoare, o grădină cu un grătar (500 mp) și o piscină comună pentru 10 vile. La primul etaj: bucatarie (frigider, cuptor electric, cuptor cu microunde, vesela), un dormitor (pat dublu) și living cu bucătărie echipată, telefon, TV prin satelit, semineu, aer condiționat în dormitor și camera de zi, WC, baie, internet, seif , fier. La etajul 2: 1 dormitor în plan deschis (2 paturi de o persoană). Pătuțul pentru copii este gratuit. Animalele de companie sunt acceptate numai la cerere.

VILLA ARTEMIS / KATIA (65 mp, pentru 2-4 persoane + infant), la 1 km de plajă. Vilă cu două etaje, cu 2 dormitoare, o grădină cu grătar (1000 mp) și o piscină comună pentru 10 vile. La primul etaj: un dormitor (pat dublu) și camera de zi cu echipata, telefon, TV prin satelit, semineu, aer condiționat în dormitor și camera de zi, WC, baie, internet, seif, fier (frigider, cuptor electric, cuptor cu microunde, vesela). La etajul 2: 1 dormitor în plan deschis (2 paturi de o persoană). Pătuțul pentru copii este gratuit. Animalele de companie sunt acceptate numai la cerere.

VILLA THALIA / DIMITRA (75 mp, pentru 4-5 persoane + infant), 800 m de plajă. Vilă cu 2 etaje, cu 3 dormitoare. Grădină cu grătar (1000 mp), Piscină pentru 10 vile. La început, același: 2 dormitoare (unul - un pat dublu, celelalte - 2 paturi simple), living cu colț bucătărie echipată (cuptor electric, frigider, cuptor cu microunde, vesela, mașină de spălat vase), telefon, TV prin satelit, șemineu, internet, seif, fier de călcat, baie (cadă), aer condiționat - numai în dormitoare. La etajul 2: 1 dormitor (2 paturi simple), WC, sală de duș. Pătuțul pentru copii este gratuit. Animalele de companie sunt acceptate numai la cerere.

VILA ASPASIA (80 mp, pentru 6-7 persoane), 800 m plajă. Vilă cu 2 etaje, cu 4 dormitoare. Grădină (1000 mp) cu grătar, piscină pentru 3 vile.
La primul etaj: 2 dormitoare (unul - un pat dublu, celălalt - 2 single), living cu bucătărie (aragaz electric, frigider, cuptor cu microunde, vesela, mașină de spălat vase) living, telefon, TV prin satelit, cămin, WC, internet, seif, fier de calcat, duș, aer condiționat (în dormitoare). La etajul 2: 1 dormitor în plan deschis cu 2 paturi de o persoană, WC, cabină de duș. Animalele de companie sunt acceptate numai la cerere.

VILA AFRODITE (120 mp pentru 6-8 persoane), 600 m de plajă, o vilă cu două etaje, cu 3 dormitoare. Grădină cu grătar (1500 mp) și o piscină comună. La primul etaj: 1 dormitor (2 paturi simple), living cu coincident bucătărie echipată (cuptor electric, frigider, cuptor cu microunde, vesela, mașină de spălat vase.), Aer condiționat, telefon, TV prin satelit, semineu, internet, seif, fier de călcat, baie cameră, WC. La etajul 2: 2 dormitoare (unul are un pat dublu, celălalt are 2 paturi de o persoană), o baie (baie), o loggie închisă cu acces la terasă. Animalele de companie sunt acceptate numai la cerere.

VILA ARIADNI (120 mp, pentru 6 persoane + copil), 600 m de plajă, o vilă cu două etaje, cu 3 dormitoare. Grădină cu grătar (500 mp) și o piscină comună. La primul etaj - 1 dormitor (pat matrimonial), living cu bucătărie echipată (cuptor electric, frigider, cuptor cu microunde, vesela, mașină de spălat vase), aer condiționat, telefon, TV prin satelit, cămin, WC, acces internet, seif, fier de calcat. La etajul 2 - 2 dormitoare (în unul - pat dublu, în cealaltă - 2 paturi de o persoană), baie (baie), loggie închisă cu acces la terasă. Pătuțul pentru copii este gratuit. Animalele de companie sunt acceptate numai la cerere.

VILA NEFELI Private pool (110 mp pentru 6-7 persoane) cu piscină privată, la 300 m de plajă. Vilă cu 2 etaje, cu 3 dormitoare. Grădină cu grătar (1000 mp), piscină privată și piscină. La primul etaj: 2 dormitoare (unul - un pat dublu, celelalte - 2 paturi simple), living cu bucătărie (aragaz electric, frigider, cuptor cu microunde, vesela, mașină de spălat vase) telefon, TV satelit, semineu, Internet, seif, baie. Sistem central de climatizare. La etajul 2: 1 dormitor (2 paturi de o persoană), living (pat suplimentar pentru a 7-a persoană), sală de duș. Animalele de companie sunt acceptate numai la cerere.

VILLA HERA Private pool (150 de metri pătrați, 9-10 persoane), 400 m de plajă, grădină (500 mp) cu grătar, piscină privată. Vilă cu 2 etaje, cu 5 dormitoare.
La primul etaj: 2 dormitoare (unul cu un pat dublu, celelalte 2 cu paturi de o persoană), duș, saună, WC, living cu bucătărie echipata, șemineu, telefon, TV prin satelit, aer condiționat (în dormitoare și în saloane), internet, seif, fier de călcat. La al doilea etaj: 3 dormitoare (master - cu un pat dublu, al doilea dormitor - cu un pat dublu, un al treilea dormitor - cu 2 paturi simple), aer condiționat, televizor și telefon, 2 bai (una cu jacuzzi). Pătuțul pentru copii este gratuit. Animalele de companie sunt acceptate numai la cerere.

VILA DANAI Private pool (400 mp pentru 10 persoane), la 400 m de plajă. Vilă cu 3 etaje, cu 5 dormitoare. Grădină cu grătar (500 mp). La primul etaj: 1 dormitor (2 paturi simple), living cu colț de bucătărie, telefon, TV prin satelit, semineu, WC, cabină de duș, aer condiționat (în dormitor și camera de zi ), internet, seif. La etajul 2: cameră de zi, 2 dormitoare (cu paturi duble), WC, cabină de duș, aer condiționat. Etajul 3 - 2 dormitoare, dormitor matrimonial cu pat dublu, al doilea dormitor cu 2 paturi de o persoană, 2 băi (unul cu hidromasaj și baie de aburi). Într-unul dintre dormitoare există un televizor. Animalele de companie sunt acceptate numai la cerere.

Suplimentar

Curățenie zilnică, schimbarea lenjeriei de pat - de 2 ori pe săptămână. Internet Wi-Fi gratuit în toate vilele, seif și uscător de păr - în toate vilele.
Asistență la cumpărarea de alimente.
La sosire, o sticlă de șampanie și fructe.
Parcare gratuită, grătar.
! Vilele se află într-o pădure de pini și există reguli speciale de siguranță împotriva incendiilor. În cazul în care suflă un vânt puternic, este interzisă aprinderea focurilor și a gratarelor în aceste zile pentru a evita incendiile forestiere.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Piscina
Seif
Balcon/terasa
Cada/dus
Aer conditionat
Televizor
Uscator de par
Bucatarie
2 dormitoare
Animalele de companie permise
Frigider
3 dormitoare
Sezlonguri
Umbrele
Plaja cu nisip
Barbeque
>300 m
5+ dormitoare
4 dormitoare
Wi-Fi internet in spatiile publice
Wi-Fi internet
Cleaning, change of towels, change of linen
Private Pool
Sharing pool

Locatie