Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

Duni, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Belleville este situat intr-o zona verde si linistita din cadrul resortului la aproximativ 300 m de plaja Hotelul a fost construit in anul 2003 Resortul Duni Royal Resort pune la dispozitia turistilor restaurant doua restaurante a-l . . .

Duni, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Holiday Village este un complex de vile ce face parte din Duni Royal Resort situat in partea centrala a acestuia si la aproximativ 350 m de plaja A fost renovat in 2010 Complexul de vile este alegerea perfecta pentru familiile cu copii

Duni, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Marina Beach este situat pe plaja Hotelul a fost construit in anul 2007 Resortul Duni Royal Resort pune la dispozitia turistilor restaurant doua restaurante a-la-carte restaurantul Milanese in hotelul Belleville si Mehana in Holiday Vil . . .

Duni, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul a fost construit in anul 2004 plaja este la aproximativ 50 m Turistii cazati la Marina Royal Palace pot folosi toate facilitatile din cadrul resortului restaurant doua restaurante a-la-carte restaurantul Milanese in hotelul Belleville . . .

Duni, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Pelican face parte din Duni Royal Resort a fost renovat in 2009 si este situat la aproximativ 200 m de plaja Resortul Duni Royal Resort pune la dispozitia turistilor restaurant doua restaurante a-la-carte restaurantul Milanese in . . .