Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Princess


Descriere

Hotelul Royal Princess oferă o spectaculoasa vedere la mare, deoarece este situat chiar lângă litoral, în peninsula Lapad. Are diverse restaurante à la carte, cu terase mari avand vedere la Marea Adriatică, baruri și pizzerie. În hotelul Royal Princess există 2 piscine și o baie de aburi. Suitele cu aer condiționat sunt decorate luxos și includ balcoane, televizoare LCD și aparat de cafea. Baia este dotată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite. Acces gratuit la WIFI este oferit în toate camerele și zonele publice. Orașul vechi Dubrovnik, cu reperele sale celebre, este la 5 km de Princess. Oaspeții se pot bucura de o plimbare de-a lungul promenadei Stradun sau de o plimbare cu o telecabină care vă duce la Srđ și să admire vederile panoramice ale orașului.

Localizare

Hotelul Royal Princess oferă o spectaculoasa vedere la mare, deoarece este situat chiar lângă litoral, în peninsula Lapad. Orașul vechi Dubrovnik, cu reperele sale celebre, este la 5 km de Princess. Oaspeții se pot bucura de o plimbare de-a lungul promenadei Stradun sau de o plimbare cu o telecabină care vă duce la Srđ și să admire vederile panoramice ale orașului.

Facilitati Hotel

Are diverse restaurante à la carte, cu terase mari avand vedere la Marea Adriatică, baruri și pizzerie. În hotelul Royal Princess există 2 piscine și o baie de aburi.

Facilitati Camere

Suitele cu aer condiționat sunt decorate luxos și includ balcoane, televizoare LCD și aparat de cafea. Baia este dotată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite. Acces gratuit la WIFI este oferit în toate camerele și zonele publice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Piscină exterioară
Centru Spa & Wellness