Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ferdinand


Descriere


Daca va doriti o oaza de liniste si doriti sa explorati statiunea Baile Herculane, hotelul Ferdinand va ofera aceste lucruri. Aflat chiar langa statuia lui Hercules, in centrul vechi al statiunii, este punctul de pornire in aventura montana precum si in explorarea izvoarelor termale ale statiunii

Serviciile de masa se acorda in restarurantul propriu.

La Ferdinand se pot efectua tratamente pentru diverse afectiuni: boli ale sistemului nervos periferic, boli ale aparatului locomotor, boli de piele, boli ale aparatului respirator, intoxicatii cu plumb si alte metale grele, afectiuni ginecologice, boli ale tubului digestiv si glandelor anexe, boli de nutritie, unele boli ale rinichilor si cailor urinare. Urmatoarele proceduri terapeutice se pot efectua, in baza de tratament: masaje, aerosoli, hidroterapie - kinetoterapie, electroterapie-ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici, interferentiali, nemectron, magnetodiaflux, bai cu sulf, bai galvanice, dus subacval, bai termo-saline, bai cu plante, acupunctura.
Este obligatoriu ca turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. Altfel, serviciile de tratament vor fi achitate de catre turisti neasigurati la receptie.

Site hotel: https://hotel-ferdinand.ro/


Informatiile si imaginile prezentate in descrierea hotelului sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Este posibil ca informatiile prezentate sa fie incomplete sau sa contina erori. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelul are dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), de aceea, va recomandam sa consultati site-ul oficial al hotelului sau sa ne cereti informatiile actualizate.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie