Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Domogled


Descriere

Va recomandam hotelul Domogled pentru relaxare si odihna, tratamente balneare, intalniri de afaceri si conferinte. Situat in centrul statiunii Baile Herculane, intr-un cadru natural placut, pe valea raului Cerna, inconjurat de Muntii Mehedinti si Muntii Cernei, este alegerea potrivita pentru orice tip de sejur.Renovat in totalitate in anul 2013 reprezinta locatia potrivita pentru exploarea zonei.

Serviciile de masa sunt asigurate in restaurantul propriu.

Baza de tratament se afla in incinta hotelului si asigura tratamente complexe pentru diverse afectiuni :reumatismale inflamatorii (spondilita anchilozanta), reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala, lombara), afectiuni asociate (ginecologice, respiratorii, dermatologice), posttraumatice, neurologice periferice (pareze si paralizii) si metabolice. Dintre procedurile si tratamentele pe care le puteti efectua amintim: inhalatii cu aerosoli, electro si hidroterapie, bai cu ape minerale termale sulfuroase si clorurosodice in cazi, cu posibilitati de kinetoterapie, sali de gimnastica medicala, masaj medical, kinetoterapie, crenoterapie, sauna, salina artificiala.
Este obligatoriu ca turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. Altfel, serviciile de tratament vor fi achitate de catre turisti neasigurati la receptie.

Site hotel: https://www.sindtour.ro/domogled.html


Informatiile si imaginile prezentate in descrierea hotelului sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Este posibil ca informatiile prezentate sa fie incomplete sau sa contina erori. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelul are dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), de aceea, va recomandam sa consultati site-ul oficial al hotelului sau sa ne cereti informatiile actualizate.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie