Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Dacia este amplasat in centrul statiunii Baile Herculane, intr-o zona mai retrasa.

Servirea meselor se face in restaurantul Dacia, in sistem bonuri valorice.

Baza de tratament este generoasa: asigura tratamente complexe pentru diverse afectiuni: reumatismale inflamatorii (spondilita anchilozanta), reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala, lombara), posttraumatice, neurologice periferice (pareze si paralizii), afectiuni asociate (ginecologice,respiratorii,dermatologice) si metabolice.
Totodata o multitudine de proceduri si tratamente sunt oferite: bai cu ape minerale termale sulfuroase si clorurosodice atat in cazi, cat si in bazine, cu posibilitati de kinetoterapie, electro si hidroterapie, inhalatii cu aerosoli, sali de gimnastica medicala, masaj medical, kinetoterapie, crenoterapie, sauna, salina artificiala, sauna.
Este obligatoriu ca turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. Altfel, serviciile de tratament vor fi achitate de catre turisti neasigurati la receptie.


Informatiile si imaginile prezentate in descrierea hotelului sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Este posibil ca informatiile prezentate sa fie incomplete sau sa contina erori. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelul are dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), de aceea, va recomandam sa consultati site-ul oficial al hotelului sau sa ne cereti informatiile actualizate.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie