Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THREE CORNERS REHANA RESORT EL GOUNA

de la
1353 1049
Tarif / 1 camera
* 2 adulti | perioada 06.01.2021 - 13.01.2021 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Construit de-a lungul malurilor unei lagune, Three Corners Rihana Resort este o capodoperă arhitecturală în stil nubian, cu clustere de clădiri cu cupole și arcade tipice în culori calde de apus de soare, completate de grădini luxuriante, amenajate. Complexul Three Corners Rihana este destinat persoanelor singure, cuplurilor, familiilor și prietenilor și mai ales pentru dvs. Vă oferim cea mai cuprinzătoare experiență de vacanță de până acum, unde vă puteți bucura de tot ce este mai bun. Indiferent de modul în care alegeți să vă petreceți zilele, acesta este acolo în Rihana Resort. Lăsați-vă înapoi și relaxați-vă sau, dacă doriți o activitate pe care o doriți, veți găsi cu siguranță aici: de la sporturi nautice la golf.
Plaja lagună cu nisip și adâncime de la hotel este perfectă pentru înot. Prosoapele, șezlongul și umbrelele sunt gratuite. Sea Beach pentru Rihana Resort este situată în zona Mangroovy, care este o zonă protejată de mediu. Este o plajă prietenoasă pentru copii, cu apă puțin adâncă. În partea dreaptă a plajei se află un Kite Surf Centre, unde puteți învăța abilitățile de Kite Surfing.
La plajă este, de asemenea, un Beach Bar & Restaurant, unde veți fi servit cu băuturi răcoritoare și apă și vă puteți bucura de un prânz ușor cu un mic bufet rece, care cuprinde o varietate de salate, sandvișuri și paste. Autobuzul de transfer durează 10 minute de hotel și circulă la fiecare 1 oră până la plajă și înapoi gratuit.
La toate piscinele, copiii au propria piscină și zonă. Mai mult, una dintre piscine este echipată cu două tobogane junior, unde copiii (și părinții lor) pot stropi cât de mult doresc.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.