Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL PHARAOHS MAKADI

de la
986 820
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.05.2021 - 23.05.2021 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Golful Makadi al Faraonilor Regali este situat în zona proeminentă a Golfului Makadi, la doar 25 km sud de destinația de vacanță egipteană foarte populară „Hurghada”, pe frumoasa Riviera a Mării Roșii din Egipt. Makadi este un golf liniștit, cu multe oportunități pentru snorkeling și scufundări. Clima semi-tropicală face din aceasta atât o stațiune de vară, cât și de iarnă.
Ohara Pharaohs Makadi Bay Hotel & Resort 4 * Deluxe situat pe o suprafață de aproximativ 400.000 m2, amplasat la 25 km sud de foarte populară destinație de vacanță egipteană „Hurghada”, în zona proeminentă a golfului Makadi.
Cu o plajă exclusivistă și o plajă privată cu nisip alb de peste 600 de metri, o recifă uimitoare, foarte aproape, The Royal Pharaohs Makadi Bay Hotel & Resort oferă vederi spectaculoase asupra Mării Roșii. Printre cele 552 de camere supradimensionate, confortabile și luxoase, soare rotund, vedere panoramică la mare și cer albastru, centru spa, terenuri de tenis, toate fac din Royal Pharaohs Makadi Bay Hotel & Resort locul ideal pentru momente unice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie