Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL CORFU IMPERIAL

de la
4088  3796 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.06.2022 - 02.07.2022 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Locatie

Peninsula Kommeno, la 10 km de Corfu. Kommeno este o mică peninsulă cu vile și este situată departe de orașele Dassia și Gouvia.

Se compune dintr-o clădire centrală cu patru etaje, bungalouri și vile.


Recomandari

Resort exclusivist, o locatie retrasa, servicii excelente, conditii de lux. Corfu Imperial Hotel este situat pe o peninsula privata cu gradini de chiparosi, maslini, gradini in stil italian, mici golfuri private. Pe de o parte, o vedere magnifica a orasului Corfu si a portului de iahturi din Gouves, pe de alta parte - golful Dassia si muntii indepartati din Grecia continentala. O intrare lina in mare, saloane de lux, designul clasic subliniaza stilul particular al hotelului. O mare varietate de camere si bungalow-uri, apartamente, vile, palazzo si pavilionul regal - toate cu vedere spre mare!


Descriere camere

Total 300 de camere

Imperial Building: Guest Rooms Deluxe SV (~32 mp), Guest Rooms Panoramic SV (~32 mp), New! Cruise Guestroom SV (~32 mp), Deluxe Suites SV (~64 mp), Suites Family Deluxe SV (~64 mp), Imperial Suites SV (~96 mp), Imperial 2-Bedrooms Suites SV (~128 mp), Presidential Suites (~192 mp).

Garden: Deluxe Bungalow GV (~31 mp), Deluxe Bungalow SV (~31 mp), New! Family Bungalows Swim Up/ Open Plan (~33 mp), New! Junior Suites Bungalow Swim Up (~33 mp); Family Junior Suites Boschetto (~40 mp), Suites Family Boschetto (~50 mp), Apartments 2-Bedrooms Boschetto (~60 mp).

Water Front Collection (prima linie)

Bungalow Superior WFC/Famous Class SV (~31 mp), Junior Suites Bungalow WFC/Famous Class (~36-42 mp), Family Maisonettes WFC/Famous Class SV (~54 mp), Family Bungalows 2-Bedrooms WFC/Famous Class SF Upper Floor (~75 mp), Suites Bungalows WFC/Famous Class SF (~78 mp), Villa Corfu 2-Bedrooms WFC/Famous Class (~70 mp), Villa Dream WFC/Famous Class Water Front (~75 mp), Villa Corfu 2-Bedrooms WFC/Famous Class/with Pool (~70 mp), Villa Dream WFC/Famous Class/WF Private Pool (~75 mp), Family Bungalows 2-Bedrooms WFC/Famous Class SF (~134 mp), Family Beach Villa 3-Bedrooms WFC/Famous Class SF (~176 mp), Villa Dream WFC/Famous Class/with pool (~150 mp), Royal Pavilion WFC/Famous Class/Private Pool (~300 mp), Palazzo WFC/Famous Class/Private Pool (~180-200 mp), Palazzo Libro D’oro WFC/Famous Class/Private Pool (~320 mp), Palazzo Imperiale WFC/Famous Class/Private Pool (~200 mp).

Facilitati camere: aer condiționat / încălzire, seif (gratuit), minibar (contra cost), TV prin satelit, baie de lux: cadă sau duș / WC, uscător de păr, aparat de ras electric, oglindă cosmetică, halate de baie, papuci, set de cafea / ceai, mașină de cafea (în anumite camere), meniu de perne la cerere (gratuit), bucătărie în anumite vile, balcon / terasă. Baby cot - gratuit.

Imperial Building – Clădirea principală

Guest Rooms Deluxe SV (~32 mp) Camere spațioase, recent renovate, clădirea principală, pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Guest Rooms Panoramic SV (~32 mp) Locație privilegiată la etajele superioare, parchet, clădirea principală, pat dublu king - size, cadă.
New! Cruise Guestroom SV (~32 mp) Situat la etajul 4 al clădirii principale, un pat dublu, parchet, ferestre de la podea până la tavan.

Family Deluxe SV MB (~64 mp) Camere spațioase de familie situate la ultimul etaj al clădirii principale cu vedere panoramică la mare. Dormitor și living separat, pat dublu și 2 paturi de o persoană, 2 băi (fiecare cu cadă și duș).

Deluxe Suites SV (~64 mp) Camerele de lux, situate la ultimul etaj al clădirii principale, oferă una dintre cele mai bune vederi panoramice. Un dormitor cu un pat dublu și un living separat, 2 băi (fiecare cu cadă și duș).

Imperial Suites SV MB (~96 mp) Clădirea principală, vedere panoramică la mare, un dormitor și o sufragerie spațioasă, un pat dublu și un pat suplimentar, o baie de marmură cu o chiuvetă și cadă, mobilier exclusiv handmade. Camere redecorate în 2020.
Imperial 2-Bedrooms Suites SV MB (~128 mp) Apartament spațios, recent renovat, cu un design exclusivist. Vedere panoramică la mare, 2 dormitoare separate, sufragerie spațioasă, 2 paturi duble și 2 paturi de o persoană (opțional), 2 băi de marmură (fiecare cu chiuvetă și cadă). Camerele redecorate în 2020.
Suite Presidential MB (~192 mp) Etajul superior al clădirii principale, vedere panoramică spre mare, 2 dormitoare, living, sufragerie, dressing, 2 paturi duble, 2 băi, o cadă spa cu vedere la mare, 4 balcoane mobilate cu vedere la orașul Corfu și la mare. Camerele redecorate în 2020.

Garden - Colecția camerelor din grădină
Deluxe Bungalow GV/SV (~31 mp) Interioare spațioase renovate, o combinație de simplitate și rafinament în decor, un pat dublu sau 2 paturi de o persoană, suplimentar - un pat de o persoană.
New! Junior Bungalow Suites Swim Up (~31 mp) Camere confortabile, acces la piscina comună, situate printre grădini, cu vedere la mare. Decor nou și spațiu în plan deschis, pat dublu sau 2 paturi de o persoană și o canapea.
New! Family Bungalows Swim Up/ Open Plan (~33 mp) Bungalouri de familie, confortabile, în plan deschis, cu o locație excelentă printre grădini, design modern și acces la o nouă zonă comună - piscină comună, pat dublu și 2 paturi de o persoană sau 4 paturi de o persoană.
New! Family Bungalows Open Plan Sharing Pool (~33 mp) Bungalou de grădină, plan deschis, pat dublu și 2 paturi de o persoană, sau 4 paturi de o persoană, piscină comună.
Family Junior Suites Boschetto (~40 mp) Camere elegante și confortabile în tonuri de alb, clădirea Boschetto cu o piscină nouă, plan deschis SAU 2 dormitoare, un pat dublu și 2 paturi de o persoană, un duș.
Suites Family Boschetto (~50 mp) Clădirea Boschetto cu o piscină nouă, dormitorul principal cu un pat dublu este separat de dormitorul copiilor cu 2 paturi de o persoană cu ușă glisantă, cameră de duș.
Apartments 2-Bedrooms Boschetto (~60 mp) Clădirea Boschetto, ideală pentru familii, 2 dormitoare separate, un pat dublu și 2 paturi de o persoană, 2 băi (fiecare cu duș).

WaterFront Collection (prima linie)
Panoramic Bungalow WFC/SF (~31 mp) Cu acces direct la una dintre plajele private ale hotelului, un pat dublu, cadă sau duș.
Junior Suites WFC/Sharing Pool (~33 mp) Camere elegante, situate într-o grădină luxuriantă, cu acces la o piscină comună și la una dintre plajele private ale hotelului, plan deschis, pat dublu și pat de o persoană.
Junior Suite Bungalow WFC (~36-42 mp) Situate lângă mare, cu vedere directă la mare, un pat dublu și un pat de o persoană, o cadă și un dressing în plan deschis; pentru apartamentele de la etajul superior, accesul în grădini se face prin scări.
New! Maisonettes on the Rock WFC/PP (~66 mp) Cazare ideală pentru familii, cu două zone de dormit pe 2 etaje. Aproape de mare, vedere directă la mare, pat dublu și 2 paturi de o persoană, 2 băi (una cu cadă, una cu duș), piscină privată.
New! Villa 2-Bedrooms Rock PP WFC Sea Deck (~70 mp) Hotel rock star lângă mare, interioare de lux, vile duplex, 2 dormitoare și un living separat, pat dublu și 2 paturi de o persoană, 2 băi, fiecare: chiuvetă, cadă sau duș, WC, piscină privată.
New! Villa Dream WFC/WF PP (~75 mp) Pe plajă, vedere directă la mare, 2 dormitoare și un living separat, un pat dublu și 2 paturi de o persoană (maxim), o baie cu duș și cadă cu hidromasaj, în camera de zi există o cameră suplimentară cu duș, piscină privată.
New! Villa Dream WFC/BF/PP (~150 mp) Vilele sunt înconjurate de grădini, piscină privată. Pe malul mării, cu acces direct la plaja Famous Class. Vila duplex, 2 dormitoare și un living separat, pat dublu și 2 paturi de o persoană, 3 băi, fiecare cu cadă, 2 chiuvete, WC. Piscină privată (până la 37 mp). Terasă cu șezlonguri din lemn, grădină privată și acces direct la plajă.
New! Villa 2-Bedrooms WFC/BF PP (~134 mp) Situate pe malul mării. 2 nivele, 2 dormitoare cu ușă de conectare (nivel superior) și un living separat cu o bucătărie (la parter). 2 paturi duble și 2 paturi de o persoană, 2 băi, fiecare: 2 chiuvete, cadă sau duș, WC. Acces direct la plajă, piscină privată.
New! Villa 3-Bedrooms WFC PP (~176 mp) Vilă luxoasă cu două niveluri pe malul mării, la ultimul etaj - 2 dormitoare cu balcon și vedere la mare, un dormitor la primul etaj cu terasă și vedere la mare, living-dining cu chicinetă. 3 paturi duble și 2 paturi suplimentare; 4 băi, în fiecare: chiuvetă, cadă sau duș, WC. Acces direct la plajă, piscină privată.
New! Palazzo WFC/PP (~125 mp) Vile duplex unice lângă mare, cu piscină privată. Vedere frontală la mare, 2 nivele, 2 dormitoare și o zonă separată de living și de luat masa, bucătărie complet utilată. Pat dublu și 2 paturi de o persoană, 2 băi (una cu cadă spa, a doua cu duș, piscină privată (până la 20 mp).
New! Royal Pavilion WFC PP (~300 mp) Vila privata inconjurata de maslini si chiparosi, pe malul marii cu acces direct la plaja Famous Class, vedere directa la mare. 2 nivele, 4 dormitoare, 2 camere de zi, 2 paturi duble și 4 paturi de o persoană, 4 băi din marmură cu chiuvete și căzi duble. Piscine: 2 piscine private de 37 mp fiecare. Terase umbrite, cu zone de zi și de luat masa, șezlonguri și umbrele de soare, grădini private și acces direct la plajă.
Palazzo Libro D’oro WFC PP (~320 mp) Vila exclusivistă cu două etaje, situată pe prima linie lângă plajă, vedere directă la mare, 4 dormitoare și un living marmorat cu zonă de luat masa, bucătărie complet utilată, 3 paturi duble și 2 paturi de o persoană, 4 băi de marmură de lux (în două băi - cadă, în două băi - dușuri), debarale, piscină privată (30 mp) cu posibilitate de încălzire (la cerere), terase și balcoane, grădină cu acces direct la plajă.
New! Palazzo Imperiale WFC PP (~200 mp) Vila cu un singur etaj ocupă o mică peninsulă privată în cadrul proprietății. Locație premium lângă mare, acces direct la plaja Famous Class. 3 dormitoare, un living cu o zonă de luat masa, bucătărie echipată, articole de birou, 3 paturi duble, 4 băi (1 baie de marmură cu două chiuvete, o cadă spa și duș, o a doua cu cadă și duș și 2 băi - cu duș, chiuvetă și vestiar. Piscină privată (35 mp) cu posibilitate de încălzire și curent de apă (la cerere).

* Servicii Famous Class (supuse modificărilor în sezon) - pentru The Waterfront Collection, Imperial Suite, Imperial 2 Bedroom Suite and Presidential Suite.

Serviciu individual de relații cu oaspeții, check-in / check-out expres, check-out târziu (în funcție de posibilitate), întâlnire VIP pentru oaspeți, șampanie, sucuri proaspăt stoarse, băuturi tradiționale, felicitări pentru copii, însoțire în cameră de către conducerea hotelului, în cameră la sosire ( coș de fructe, apă, vin), prognoza meteo și apă minerală - zilnic, fructe proaspete în cameră (la fiecare două zile), curățenia de 2 ori pe zi a camerei, cosmetice exclusiviste în baie și produse cosmetice pentru copii, set pentru preparare (ceai / cafea), mașină de cafea espresso, meniu perne, serviciu Club Car, despachetare și împachetare bagaje (la cerere), serviciu pe plajă (apă minerală, fructe, ceai rece), cină la orice restaurant a la carte pentru copii - gratuit (conform unui meniu special pentru copii a la carte) , 2 invitații pe săptămână pentru o cină a la carte cu un meniu special în anumite restaurante hoteliere (prin rezervare, numărul minim de nopți de ședere - 7), minibar (contra cost), reduceri speciale la produsele magazinului Charisma, pentru tratamente Spa.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.